Aureusweb responsive website

Aureusweb speelt in op deze trend met het ontwerpen van  responsive websites, dit betekent dat uw website zich automatisch aanpast aan de beeldschermresolutie die een websitebezoeker gebruikt.

Bij een groot beeldscherm zal er meer ruimte zijn om de diverse onderdelen van de website naast elkaar te tonen. Wordt er gebruik gemaakt van een kleiner beeldscherm van bijvoorbeeld een ipad dan zullen de afbeeldingen en teksten hier automatisch op worden aangepast.
Geen extra website maar gewoon 1 website, welk altijd en overal optimaal de inhoud toont.

Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd.
Webdesign die in staat is om zich feilloos aan te passen aan de schermgrootte van verschillende apparaten. Simpel gezegd: u hebt nog maar 1 website nodig en bent hierdoor voordeliger uit en u weet zich verzekerd dat uw product(en) op de beste wijze worden getoond aan uw doelgroep.

Wilt u meer weten over responsive design? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mobiel internet is de de laatste jaren sterk toegenomen. Mensen bekijken websites via de pc, tablets, iPad en mobiele telefoon.
Apparaten met allemaal verschillende formaten beeldschermen waarop websites vaak slecht leesbaar zijn dit omdat ze vaak ontworpen zijn voor de grotere beeldschermen van een desktop.
Een oplossing kan zijn om een aparte website te ontwikkelen speciaal geschikt voor het mobiel internet. Dit brengt vaak extra kosten met zich mee. En werkt ook niet altijd even goed.

Aureusweb webdesign responsive websites