Uw website vindbaar maken

Wanneer u een mooie website hebt op het internet dan is het natuurlijk ook de bedoeling dat deze ook vindbaar is. Het spreekt voor zich dat uw doelgroep uw product(en) moet kunnen bekijken en afnemen.

De vindbaarheid van een website is geen makkelijk klusje. Vaak wordt er ten onrechte gedacht "ik heb een website en sta binnen enkele dagen op de eerste pagina". Niets is helaas minder waar.

Speciale trainingen

De techniek die zoekmachines gebruiken om de volgorde van zoekresultaten te bepalen is erg ondoorzichtig.  Aureusweb zorgt dat de vindbaarheid van uw website word vergroot. Wij hebben ons gespecialiseerd in de vindbaarheid van  de meest populaire zoekmachine Google. Hiervoor hebben wij speciale trainingen gevolgd.

Om te zorgen dat uw website sneller gevonden wordt door Google heeft uw website bij oplevering altijd een optimalisatie ondergaan zodat uw website sneller en beter wordt geïndexeerd door Google. Ook geven wij u tips met betrekking wat u zelf nog kunt doen om uw website hoger te laten komen in de zoekresultaten.

Google Analytics

Het vindbaar maken van een nieuwe website kan soms enkele maanden in beslag nemen, verwacht dus niet meteen resultaat. Bij vele door ons gebouwde websites hebben wij deze afstelling zodanig weten te verfijnen dat zij op de eerste zoekpagina's te vinden zijn. Het afstellen vindt niet alleen plaats bij de bouw van de website maar ook gedurende de gehele onderhoudsperiode. Het is dus een voortdurend proces waarbij wij ervoor zorgen dat de juiste aanpassingen worden gemaakt. Hiervoor gebruiken wij onder andere de tools van Google Analytics. Deze tools worden in iedere website door ons ingebouwd.

 

 

 

 

 

 

Aureusweb webdesign seo optimallisatie